חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילים בבלסמי

2 חצילים בינוניים פרוסים לפרוסות עבות

½ כוס שבבי גבינת פקורינו

מעט מלח גס

שמן זית

לרוטב:

½ כוס חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

4 שיני שום כתושות

½ פלפל צ'ילי אדום טרי וקצוץ

3 כפות עלי בזיליקום

מתכון מאת:

מניחים את פרוסות החצילים במסננת ובוזקים מעט מלח גס. משהים חצי שעה, שוטפים היטב ומייבשים במגבת. מסדרים את החצילים בתבנית אפייה משומנת בשמן זית, יוצקים מעט שמן זית, בוזקים מלח גס ומשחימים משני הצדדים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (240 מעלות).                                  מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על החצילים. מפזרים שבבי גבינת פקורינו. מגישים חם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017