חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חציל קלוי עם טחינה וזעתר

2 חצילים עגולים

טחינה גולמית מאיכות טובה

לרוטב:

מיץ מחצי לימון

¼ כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות

¼ כפית מלח גס

מעט פלפל שחור גרוס

½ פלפל צ'ילי אדום פרוס

1 כף עלי כוסברה קצוצים

1 כף עלי זעתר

מתכון מאת:

קולים את החצילים בגריל פחמים או על רשת המונחת על להבת הכיריים. חוצים כל חציל לשניים. מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על כל אחת מסירות החצילים ומוסיפים מעט טחינה גולמית למעלה. מומלץ לאכול עם פיתה חמה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017