חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חציל קלוי עם טחינה וזעתר

2 חצילים עגולים

טחינה גולמית מאיכות טובה

לרוטב:

מיץ מחצי לימון

¼ כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות

¼ כפית מלח גס

מעט פלפל שחור גרוס

½ פלפל צ'ילי אדום פרוס

1 כף עלי כוסברה קצוצים

1 כף עלי זעתר

מתכון מאת:

קולים את החצילים בגריל פחמים או על רשת המונחת על להבת הכיריים. חוצים כל חציל לשניים. מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על כל אחת מסירות החצילים ומוסיפים מעט טחינה גולמית למעלה. מומלץ לאכול עם פיתה חמה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.