חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חציל בדבש ושמיר

10 חצילונים סגולים קטנטנים (מהסוג שמשמש להחמצה)

½ כוס שמיר קצוץ דק

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף ללא גרעינים קצוץ גס

מיץ לימון מ- 2 לימונים בשלים

4-5 כפות שמן זית

2-3 כפות דבש

מלח ים גס

מתכון מאת:

קוטמים את גבעולי החצילונים וחותכים לשניים לאורכם. מפזרים על החלק החתוך מלח ים גס ומניחים בצד לחצי שעה. שוטפים ומייבשים במגבת נייר. מטפטפים שמן זית על החצילונים החצויים, מפזרים מעל כל חצי חתיכת פלפל ירוק חריף קטנה. צולים בתנור חם מאוד כ- 10-15 דקות עד שהחצילים משחימים ומתרככים. מוציאים מהתנור ומפזרים דבש מעל החצילים ומטפטפים מיץ לימון. מניחים לחצילונים להתקרר לטמפ' החדר. מוסיפים את עלי השמיר והבצל הירוק. מערבבים קלות ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.