חומוס
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חומוס

½ קילו חומוס יבש

¾-½ כוס טחינה גולמית

3-2 שיני-שום טריות, כתושות

מיץ מ-2 לימונים בשלים

מלח

מתכון מאת:

להשרות את החומוס כ-12 שעות. לבשל בסיר עם הרבה מים מומלחים במשך 4.5 שעות. אין צורך להשתמש בסודה לשתייה כדי לזרז את הבישול, אלא אם אתם ממש בחוסר זמן נוראי ואין לכם ברירה. גרגירי החומוס צריכים להיות רכים לגמרי בגמר הבישול.

לטחון במעבד-מזון את החומוסים המבושלים עם מעט מנוזלי הבישול, השום, הטחינה הגולמית ומיץ הלימון. להמליח מעט, לטעום ולתקן את הטעם.

לא מומלץ להשתמש בכמון אם החומוס בשביל ילדים. ילדים לא כל-כך אוהבים את הטעם (וגם לא-מעט מבוגרים).

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.