חומוס
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חומוס

½ קילו חומוס יבש

¾-½ כוס טחינה גולמית

3-2 שיני-שום טריות, כתושות

מיץ מ-2 לימונים בשלים

מלח

מתכון מאת:

להשרות את החומוס כ-12 שעות. לבשל בסיר עם הרבה מים מומלחים במשך 4.5 שעות. אין צורך להשתמש בסודה לשתייה כדי לזרז את הבישול, אלא אם אתם ממש בחוסר זמן נוראי ואין לכם ברירה. גרגירי החומוס צריכים להיות רכים לגמרי בגמר הבישול.

לטחון במעבד-מזון את החומוסים המבושלים עם מעט מנוזלי הבישול, השום, הטחינה הגולמית ומיץ הלימון. להמליח מעט, לטעום ולתקן את הטעם.

לא מומלץ להשתמש בכמון אם החומוס בשביל ילדים. ילדים לא כל-כך אוהבים את הטעם (וגם לא-מעט מבוגרים).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017