חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גבינה בולגרית עם ענבים אדומים מוקפצים

1 גוש גבינה בולגרית איכותית מחלב צאן.

2 כוסות ענבים אדומים מגולענים וחצויים

3-4 כפות שמן זרעי ענבים (ואם אין לכם, שמן זית)

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק

חופן עלי נענע טריים מופרדים מהגבעולים

½ פלפל אדום חריף מגולען וקצוץ דק

½ כוס שקדים קלויים שבורים גס

מתכון מאת:

מחממים מחבת ברזל עבה ושופכים לתוכה את שמן זרעי הענבים. מוסיפים את הענבים האדומים המגולענים. מקפיצים קלות עד שמזהיבים בקצבות החתוכים. מוסיפים את הבצל הירוק והפלפל הירוק החריף. מורידים מהאש, מוסיפים את השקדים הקלויים והבצל הירוק. מניחים את הגבינה הבולגרית על צלחת הגשה ומניחים מעליה את הענבים שהקפצתם.

נ.ב. אין צורך להוסיף מלח לענבים, כי הבולגרית מלוחה דיה.

תגובות גולשים

1.

"נשמע טוב, מתי מוסים את הנענע? תודה,איתי"

— איתי, London | 03.02.13 17:04
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017