במיה עם פטרוזיליה
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

במיה עם פטרוזיליה

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / תוספות

אם אני קונה במיה שבוודאות באה משדה לא מרוסס כימית, אני בכלל לא שוטף אותה. אם אתם קונים במיה ממקור לא ידוע שטפו במהירות, ויבשו מיד במגבת.

אין צורך לייבש בשמש על רשת, למרות שדי נחמד לייבש את הבמיה כמו שמייבשים עגבניות, ואז מתקבלת במיה מיובשת, שמחזיקה מעמד גם בעונה שהבמיה לא גדלה בה.

במחבת גדולה שופכים את שמן-הזית ומחממים עד שהשמן מתחמם, כמעט עד עישון. זורקים את הבמיות לתוך שמן-הזית ומערבבים בעזרת כף-עץ או על-ידי הקפצה 2-3 דקות. מוסיפים את השום, ממשיכים בטיגון עוד 30 שניות, ומורידים מהאש. מוסיפים את מיץ הלימון. מתבלים במלח ובפלפל לבן. מערבבים עם הפטרוזיליה הקצוצה, ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017