חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

במיה עם לימונים כבושים וקלאמרי

½ ק"ג במיה קטנה נקייה

½ ק"ג קלאמרי קטנים, מנוקים היטב

½ כוס שמן-זית

2-3 כפות לימונים כבושים קצוצים

3-4 שיני-שום פרוסות

2-3 כפות מיץ לימון טרי

2-3 כפות טימין (עדיף טימין לימוני), קצוץ דק

1 כף מרווה קצוצה

מלח גס

צ'ילי ירוק קצוץ דק

מתכון מאת:

לחמם שמן-זית במחבת, לטגן בשמן-הזית החם את הבמיה, 2-3 דקות. להוסיף את הלימון הכבוש, השום הפרוס, הטימין הלימוני, המרווה, הצ'ילי והמלח. להוסיף את הקלאמרי, ולהקפיץ עוד 2-3 דקות על אש חזקה מאוד. להוסיף את מיץ הלימון, ולהוריד מהאש. אם חסרים קצת נוזלים לרוטב, אפשר להוסיף קצת יין לבן יבש בשלב האחרון, ולזרוק לתוך המחבת ברגע האחרון 1 כף חמאה קרה. לא יזיק.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.