חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

במיה יוגורט

½ ק"ג במיה קטנה, נקייה ומיובשת

½ ליטר יוגורט עזים מדולל בכוס מים

⅓ כוס שמן-זית

2 פלפלים ירוקים חריפים מגולענים קצוצים דק

3 שיני-שום כתושות

3 כפות כוסברה קצוצה

מתכון מאת:

לטגן את הפלפלים הירוקים בשמן-זית, להוסיף את הבמיה, להקפיץ 3-4 דקות על אש גבוהה.

להוסיף את השום הכתוש, ואחרי 30 שניות לשפוך את היוגורט המדולל לתוך המחבת.

להנמיך את הלהבה למינימום. להמשיך בבישול עוד כ-5 דקות, וממש לפני שהיוגורט רותח להוריד מהאש ולפזר את הכוסברה הקצוצה.

מומלץ להגיש מעל עוגת אורז ותרד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017