חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

במיה יוגורט

½ ק"ג במיה קטנה, נקייה ומיובשת

½ ליטר יוגורט עזים מדולל בכוס מים

⅓ כוס שמן-זית

2 פלפלים ירוקים חריפים מגולענים קצוצים דק

3 שיני-שום כתושות

3 כפות כוסברה קצוצה

מתכון מאת:

לטגן את הפלפלים הירוקים בשמן-זית, להוסיף את הבמיה, להקפיץ 3-4 דקות על אש גבוהה.

להוסיף את השום הכתוש, ואחרי 30 שניות לשפוך את היוגורט המדולל לתוך המחבת.

להנמיך את הלהבה למינימום. להמשיך בבישול עוד כ-5 דקות, וממש לפני שהיוגורט רותח להוריד מהאש ולפזר את הכוסברה הקצוצה.

מומלץ להגיש מעל עוגת אורז ותרד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.