חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בוק-צ'וי וברוקולי מאודים

1 ראש ברוקולי

1 אגודת בוק-צ'וי

2 כפות שומשום קלוי

לרוטב:

1 כוס ציר עוף

1 כף דבש

1 כף סויה

1 כפית שום כתוש

1 פלפל צ'ילי קצוץ דק

מלח-ים גס

מתכון מאת:

לאדות את הברוקולי 3-4 דקות. להוסיף את עלי הבוק-צ'וי. לאדות עוד דקה. לערבב את כל חומרי הרוטב ולאזן טעמים. לשפוך את הרוטב על הירקות המאודים. לבזוק מלמעלה שומשום קלוי, ולהגיש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.