חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בוק-צ'וי וברוקולי מאודים

1 ראש ברוקולי

1 אגודת בוק-צ'וי

2 כפות שומשום קלוי

לרוטב:

1 כוס ציר עוף

1 כף דבש

1 כף סויה

1 כפית שום כתוש

1 פלפל צ'ילי קצוץ דק

מלח-ים גס

מתכון מאת:

לאדות את הברוקולי 3-4 דקות. להוסיף את עלי הבוק-צ'וי. לאדות עוד דקה. לערבב את כל חומרי הרוטב ולאזן טעמים. לשפוך את הרוטב על הירקות המאודים. לבזוק מלמעלה שומשום קלוי, ולהגיש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017