חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בוק-צ'וי וברוקולי מאודים

1 ראש ברוקולי

1 אגודת בוק-צ'וי

2 כפות שומשום קלוי

לרוטב:

1 כוס ציר עוף

1 כף דבש

1 כף סויה

1 כפית שום כתוש

1 פלפל צ'ילי קצוץ דק

מלח-ים גס

מתכון מאת:

לאדות את הברוקולי 3-4 דקות. להוסיף את עלי הבוק-צ'וי. לאדות עוד דקה. לערבב את כל חומרי הרוטב ולאזן טעמים. לשפוך את הרוטב על הירקות המאודים. לבזוק מלמעלה שומשום קלוי, ולהגיש.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.