חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אריסה פלפלים אדומים וגבינת פטה כבשים

200- 250 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית

8 פלפלים אדומים עסיסיים

2-3 שיני שום קלופות קצוצות

2 פלפלים אדומים חריפים

⅓ כוס שמן זית עדין

1 כף שטוחה זרעוני כוסברה קלויים

מלח ים גס

מתכון מאת:

קולים את הפלפלים האדומים ביחד עם הפלפלים החריפים בגריל פחמים או ישירות מעל הגז עד שהם מתרככים וקליפתם נשרפת. מכניסים לשקית ניילון, משהים 10 דקות ומקלפים היטב. מגלענים ביסודיות. קוצצים את בשר הפלפלים הקלוי לקוביות קטנות.

מחממים שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את בשר הפלפלים הקלויים שקצצתם. מתבלים במעט מלח ובשום קצוץ. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב בכף עץ כ 15 דק' עד שטעמם של בפלפלים מתמרכז עוד יותר. טועמים ואם זה לא מספיק חריף לכם – אל תתביישו להוסיף פלפל אדום קצוץ בנדיבות.

מניחים את גוש גבינת הפטה כשים האמיתית על צלחת הגשה- שופכים מעל את האריסה החמה ומפזרים בעדינות את זרעי הכוסברה הקלויים. להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017