חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אריסה פלפלים אדומים וגבינת פטה כבשים

200- 250 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית

8 פלפלים אדומים עסיסיים

2-3 שיני שום קלופות קצוצות

2 פלפלים אדומים חריפים

⅓ כוס שמן זית עדין

1 כף שטוחה זרעוני כוסברה קלויים

מלח ים גס

מתכון מאת:

קולים את הפלפלים האדומים ביחד עם הפלפלים החריפים בגריל פחמים או ישירות מעל הגז עד שהם מתרככים וקליפתם נשרפת. מכניסים לשקית ניילון, משהים 10 דקות ומקלפים היטב. מגלענים ביסודיות. קוצצים את בשר הפלפלים הקלוי לקוביות קטנות.

מחממים שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את בשר הפלפלים הקלויים שקצצתם. מתבלים במעט מלח ובשום קצוץ. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב בכף עץ כ 15 דק' עד שטעמם של בפלפלים מתמרכז עוד יותר. טועמים ואם זה לא מספיק חריף לכם – אל תתביישו להוסיף פלפל אדום קצוץ בנדיבות.

מניחים את גוש גבינת הפטה כשים האמיתית על צלחת הגשה- שופכים מעל את האריסה החמה ומפזרים בעדינות את זרעי הכוסברה הקלויים. להגיש מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.