חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק צלוי עם טימין

10 ארטישוקים

½ כוס שמן זית

1 כוס ציר עוף

מספר ענפי טימין (עדיף טימין לימוני)

3 שיני שום פרוסות דק

מלח, פלפל לבן גרוס גס לפי הטעם

מתכון מאת:

קולפים את הארטישוקים ומנקים אותם מכל השערות שבפנים. משאירים רק את התחתית והרגל הקצרה. מניחים את הארטישוקים בתבנית אפייה מחרס. מוסיפים את שמן הזית, וציר העוף. מתבלים בשום הפרוס, הטימין, מלח ופלפל לפי הטעם. צולים בתנור חם 230 מעלות במשך 20 דקות לערך או עד שהארטישוקים רכים. מגישים ליד דג או רק כאנטיפסטי למנה ראשונה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.