חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק צלוי עם טימין

10 ארטישוקים

½ כוס שמן זית

1 כוס ציר עוף

מספר ענפי טימין (עדיף טימין לימוני)

3 שיני שום פרוסות דק

מלח, פלפל לבן גרוס גס לפי הטעם

מתכון מאת:

קולפים את הארטישוקים ומנקים אותם מכל השערות שבפנים. משאירים רק את התחתית והרגל הקצרה. מניחים את הארטישוקים בתבנית אפייה מחרס. מוסיפים את שמן הזית, וציר העוף. מתבלים בשום הפרוס, הטימין, מלח ופלפל לפי הטעם. צולים בתנור חם 230 מעלות במשך 20 דקות לערך או עד שהארטישוקים רכים. מגישים ליד דג או רק כאנטיפסטי למנה ראשונה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017