חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק בפיסטוקים

8 ארטישוקים (לבבות טריים נקיים)

½ כוס שמן זית

2-3 כוסות מרק עוף

מספר גבעולי טימין

מיץ מלימון אחד גדול

מלח גס

פלפל ל בן גרוס גס

כוס פיסטוקים קלויים מקולפים

מתכון מאת:

לבשל את לבבות הארטישוקים במרק העוף והשמן הזית עד שיתרככו (כחצי שעה). לפורר גס במזלג את הארטישוקים, לתבל בעלי טימין ובעוד שמן זית, מלח, פלפל לבן. לערבב עם הפיסטוקים הקלויים ולהגיש חם לשולחן (לא להכין מראש).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017