חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק בפיסטוקים

8 ארטישוקים (לבבות טריים נקיים)

½ כוס שמן זית

2-3 כוסות מרק עוף

מספר גבעולי טימין

מיץ מלימון אחד גדול

מלח גס

פלפל ל בן גרוס גס

כוס פיסטוקים קלויים מקולפים

מתכון מאת:

לבשל את לבבות הארטישוקים במרק העוף והשמן הזית עד שיתרככו (כחצי שעה). לפורר גס במזלג את הארטישוקים, לתבל בעלי טימין ובעוד שמן זית, מלח, פלפל לבן. לערבב עם הפיסטוקים הקלויים ולהגיש חם לשולחן (לא להכין מראש).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.