חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אספרגוס-בר עם שרימפס

1 ק"ג שרימפס ג'מבו (קריסטל)

2 אגודות אספרגוס-בר

⅓ כוס שמן זית

4 בצלצלי שאלוטס קלופים וקצוצים דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק

½ כוס צנובר קלוי

מלח ופלפל ל בן גרוס דק

מיץ מלימון-שניים

מתכון מאת:

מקלפים ומנקים את השרימפס, מטגנים במחבת עבה ורחבה את השאלוטס עם שמן הזית, מוסיפים למחבת את הפלפל הירוק החריף ואת השרימפס, מקפיצים דקה-שתיים. מוסיפים את האספרגוס, וממשיכים בהקפצה עוד דקה. מורידים מהאש. מוסיפים מיץ לימון, צנובר קלוי, מלח, פלפל ועלי פטרוזיליה. לטעום, לתקן טעם אם צריך, ולהגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017