חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אספרגוס-בר עם שרימפס

1 ק"ג שרימפס ג'מבו (קריסטל)

2 אגודות אספרגוס-בר

⅓ כוס שמן זית

4 בצלצלי שאלוטס קלופים וקצוצים דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק

½ כוס צנובר קלוי

מלח ופלפל ל בן גרוס דק

מיץ מלימון-שניים

מתכון מאת:

מקלפים ומנקים את השרימפס, מטגנים במחבת עבה ורחבה את השאלוטס עם שמן הזית, מוסיפים למחבת את הפלפל הירוק החריף ואת השרימפס, מקפיצים דקה-שתיים. מוסיפים את האספרגוס, וממשיכים בהקפצה עוד דקה. מורידים מהאש. מוסיפים מיץ לימון, צנובר קלוי, מלח, פלפל ועלי פטרוזיליה. לטעום, לתקן טעם אם צריך, ולהגיש מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.