חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט טונה אדומה

80 גרם טונה אדומה

כף תערובת שומשום ושומר

80 גרם רצועות פפאיה

2 מלפפונים ירוקים

כוס נבטים סיניים

3 בצלים ירוקים קצוצים

חופן עלי נענע

חופן עלי בזיליקום

כף שומשום קלוי

פלפל ומלח

2 כפות רוטב ויניגרט שומשום

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

בקערה מניחים את הפפאיה, בצל, נבטים, מלפפון, עלי נענע ובזיליקום ומערבבים. טובלים את נתח הטונה האדומה בתערובת שומשום ושומר מכל הצדדים, ממליחים ומפלפלים. צורבים את הטונה דקה מכל צד. יוצקים את רוטב הויניגרט על הסלט ומערבבים. פורסים את הטונה לפרוסות ומסדרים מעל. זורים שומשום קלוי ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017