חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט טונה אדומה

80 גרם טונה אדומה

כף תערובת שומשום ושומר

80 גרם רצועות פפאיה

2 מלפפונים ירוקים

כוס נבטים סיניים

3 בצלים ירוקים קצוצים

חופן עלי נענע

חופן עלי בזיליקום

כף שומשום קלוי

פלפל ומלח

2 כפות רוטב ויניגרט שומשום

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

בקערה מניחים את הפפאיה, בצל, נבטים, מלפפון, עלי נענע ובזיליקום ומערבבים. טובלים את נתח הטונה האדומה בתערובת שומשום ושומר מכל הצדדים, ממליחים ומפלפלים. צורבים את הטונה דקה מכל צד. יוצקים את רוטב הויניגרט על הסלט ומערבבים. פורסים את הטונה לפרוסות ומסדרים מעל. זורים שומשום קלוי ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.