חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

נזיד עדשים שחורות אורגניות

כמות ל-4 סועדים.

½1 ק"ג עצמות טלה צלוייות בתנור

2 בצלים קצוצים דק

2 כוסות עדשים שחורות אורגניות

2 כפות בהרת לבנוני

מלח

פלפל שחור גרוס

2 ענפי רוזמרין

2 שיני שום

2 כפות שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

את עצמות הטלה צולים בגריל כ- 10-15 דקות עד שמתקבל צבע שחום.

בסיר, מניחים את עצמות הטלה הצלויות והבצל ומטגנים מספר דקות ב 2 כפות שמן זית.

מוסיפים את הרוזמרין והשום ומטגנים 2-3 דקות נוספות. מוסיפים 3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.

לאחר הרתיחה מוסיפים את העדשים, מלח, פלפל ובהרת ומבשלים על אש בינונית עד שהעדשים מתרככות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017