חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

נזיד עדשים שחורות אורגניות

כמות ל-4 סועדים.

½1 ק"ג עצמות טלה צלוייות בתנור

2 בצלים קצוצים דק

2 כוסות עדשים שחורות אורגניות

2 כפות בהרת לבנוני

מלח

פלפל שחור גרוס

2 ענפי רוזמרין

2 שיני שום

2 כפות שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

את עצמות הטלה צולים בגריל כ- 10-15 דקות עד שמתקבל צבע שחום.

בסיר, מניחים את עצמות הטלה הצלויות והבצל ומטגנים מספר דקות ב 2 כפות שמן זית.

מוסיפים את הרוזמרין והשום ומטגנים 2-3 דקות נוספות. מוסיפים 3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.

לאחר הרתיחה מוסיפים את העדשים, מלח, פלפל ובהרת ומבשלים על אש בינונית עד שהעדשים מתרככות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.