מרק פטריות
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק פטריות

½ ק"ג תערובת פטריות מכל מיני זנים

½1 ליטר ציר עוף עשיר מסונן

4 שיני שם פרוסות דק

2-3 כרשות צעירות קצוצות דק

5-6 עלי מרווה קצוצים דק

חצי כוס שמן זית

100 גר' קרם פרש

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס גס

כוס גוורצרמינר יבש

200 גר' גבינת בולגרית כבשים אמיתית

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

בסיר עם תחתית עבה מחממים שמן זית ומטגנים את הכרישות הקצוצות דק עד שתהפוכנה לשקופות. מוסיפים את הפטריות השקופות הקצוצות (ללא הרגל) וממשיכים בטיגון על אש גבוהה עוד דקה- שתיים. מוסיפים את פרוסות השום. מציפים בגוורצרמינר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את ציר העוף ומתבלים במלח ים גס, פלפל לבן גרוס טרי ועלי מרווה קצוצים. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה עד שהמרק נהיה עשיר. מפוררים את הגבינה הבולגרית לפירורים גסים ומכניסים מעט מהגבינה לכל צלחת מרק. יוצקים מעל המרק ומגישים מייד.

יש לזכור שהבולגרית מלוחה ותוסיף מליחות למרק. יש להיזהר בתבלון המרק לפני הוספת הגבינה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.