חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק פטריות שמפיניון וטפיוקה

2 סלסלות שמפיניונים לבנים

1 בצל בינוני קצוץ דק

2-3 כפות טפיוקה

4 שיני שום פרוסות

מעט עלי בזיליקום טריים

½ כוס גוורצטרמינר (יין לבן חצי יבש)

1 ליטר ציר עוף (בשום פנים ואופן לא אבקת מרק. לא להתעצל!)

75 גרם חמאה

מלח

פלפל לבן

קורט מוסקט

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

לחתוך את השמפיניונים לשניים. להקפיץ בסיר את הבצל הקצוץ בחמאה. להוסיף את הפטריות ואחרי מספר דקות את פרוסות השום. להציף ביין הלבן. לתת לאלכוהול להתאדות, ולהוסיף את ציר העוף. להוסיף את הטפיוקה, עלי הבזיליקום ולתבל במלח, בפלפל לבן ובמוסקט מגורר טרי. לבשל עוד כ-20 דקות על אש קטנה. הטפיוקה תסמיך את המרק בעדינות. להגיש עם מספר טיפות של שמן כמהין, ואפשר להוסיף מלמעלה כמה עלי בזיליקום קטנטנים. טעים-טעים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017