חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק פטריות שמפיניון וטפיוקה

2 סלסלות שמפיניונים לבנים

1 בצל בינוני קצוץ דק

2-3 כפות טפיוקה

4 שיני שום פרוסות

מעט עלי בזיליקום טריים

½ כוס גוורצטרמינר (יין לבן חצי יבש)

1 ליטר ציר עוף (בשום פנים ואופן לא אבקת מרק. לא להתעצל!)

75 גרם חמאה

מלח

פלפל לבן

קורט מוסקט

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

לחתוך את השמפיניונים לשניים. להקפיץ בסיר את הבצל הקצוץ בחמאה. להוסיף את הפטריות ואחרי מספר דקות את פרוסות השום. להציף ביין הלבן. לתת לאלכוהול להתאדות, ולהוסיף את ציר העוף. להוסיף את הטפיוקה, עלי הבזיליקום ולתבל במלח, בפלפל לבן ובמוסקט מגורר טרי. לבשל עוד כ-20 דקות על אש קטנה. הטפיוקה תסמיך את המרק בעדינות. להגיש עם מספר טיפות של שמן כמהין, ואפשר להוסיף מלמעלה כמה עלי בזיליקום קטנטנים. טעים-טעים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.