חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עוף עם שקדי מרק מקמח חומוס

למרק:

1 תרנגולת שמנמנה

5 כרישות חתוכות לרבעים

½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

1 שומר חתוך לרבעים

2 ענפי סלרי עלוים חתוכים לרבעים

חופן גבעולי פטרוזיליה

לשקדי המרק:

1 כוס קמח חומוס

1 ביצה + חלמון

1 כפית מלח

½ כפית כורכום טחון טרי

פלפל ל בן גרוס דק לפי הטעם

שמן זית לטיגון שקדי המרק

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מבשלים את כל מצרכי המרק עם מים מינרלים ומקפים את הקצף שנוצר תוך כדי הבישול. ממשיכים בבישול מספר שעות עד שהמרק נהיה טעים.

בינתיים לשים את כל חומרי הבצק יחד. מניחים לבצק לנוח כ-20 דקות. מרדדים על משטח מקומח בקמח חומוס בעזרת מערוך לדף בצק דק. חותכים לקוביות קטנות בעזרת סכין גדולה. מטגנים בשמן זית חם עד ששקדי המרק מזהיבים ונהיים קריספיים, מגישים עם המרק ומחייכים

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.