1 תרנגולת שמנמנה
5 כרישות חתוכות לרבעים
½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
1 שומר חתוך לרבעים
2 ענפי סלרי עלוים חתוכים לרבעים
חופן גבעולי פטרוזיליה
1 כוס קמח חומוס
1 ביצה + חלמון
1 כפית מלח
½ כפית כורכום טחון טרי
פלפל ל בן גרוס דק לפי הטעם
שמן זית לטיגון שקדי המרק
מבשלים את כל מצרכי המרק עם מים מינרלים ומקפים את הקצף שנוצר תוך כדי הבישול. ממשיכים בבישול מספר שעות עד שהמרק נהיה טעים.
בינתיים לשים את כל חומרי הבצק יחד. מניחים לבצק לנוח כ-20 דקות. מרדדים על משטח מקומח בקמח חומוס בעזרת מערוך לדף בצק דק. חותכים לקוביות קטנות בעזרת סכין גדולה. מטגנים בשמן זית חם עד ששקדי המרק מזהיבים ונהיים קריספיים, מגישים עם המרק ומחייכים
תגובות גולשים