חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עוף עם שקדי מרק מקמח חומוס

למרק:

1 תרנגולת שמנמנה

5 כרישות חתוכות לרבעים

½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

1 שומר חתוך לרבעים

2 ענפי סלרי עלוים חתוכים לרבעים

חופן גבעולי פטרוזיליה

לשקדי המרק:

1 כוס קמח חומוס

1 ביצה + חלמון

1 כפית מלח

½ כפית כורכום טחון טרי

פלפל ל בן גרוס דק לפי הטעם

שמן זית לטיגון שקדי המרק

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מבשלים את כל מצרכי המרק עם מים מינרלים ומקפים את הקצף שנוצר תוך כדי הבישול. ממשיכים בבישול מספר שעות עד שהמרק נהיה טעים.

בינתיים לשים את כל חומרי הבצק יחד. מניחים לבצק לנוח כ-20 דקות. מרדדים על משטח מקומח בקמח חומוס בעזרת מערוך לדף בצק דק. חותכים לקוביות קטנות בעזרת סכין גדולה. מטגנים בשמן זית חם עד ששקדי המרק מזהיבים ונהיים קריספיים, מגישים עם המרק ומחייכים

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017