חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עדשים שחורות

3 כוסות עדשים שחורות אורגניות, מושרות כשעה במים

3 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ דק

3 גבעולי סלרי קצוצים (עם העלים)

3 גזרים חצויים

2- 3 ליטרים ציר עוף

4 עלי דפנה

5 גרגרי פלפל אנגלי

½ כפית גרגרי כמון

6 שיני שום

1 כפית שטוחה מלח

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ כוס עלי פטרוזיליה

½ כוס עלי כוסברה

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

שוטפים היטב את העדשים ומסננים.

מטגנים את הבצל והסלרי במעט שמן עד השחמה, מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן.

מוסיפים את ציר העוף ואת העדשים ומביאים לרתיחה.

 מוסיפים את התבלינים – עלי דפנה, פלפל אנגלי, כמון, שום, מלח ופלפל.

מבשלים כשעתיים על אש נמוכה. לקראת סוף הבישול מוסיפים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה.

תגובות גולשים

1.

"מ ע ו ל ה!!!!!!! ומשביע. עבור משפחה ממוצעת, מספיק להפחית הכמויות, ולהשתמש ב- 1 כוס עדשים 1 כף שמן 1 גבעול סלרי 1 גזר 1 ליטר ציר עוף או מים (לטבעונים...) תודה, ארז!"

— אורלי, מרכז | 22.01.15 04:22
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017