חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עדשים כתומות וגבינת קשקבל כבשים

½ קג' עדשים כתומות

½1 ליטר ציר ירקות שורש חם

4-5 כרישות צעירות קצוצות דק

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מלח ים גרוס לפי הטעם

6 שיני שום קצוצות

150 גר' גבינת קשקבל כבשים אמיתית, חתוכה לקוביות

קורט כמון קלוי וטחון גס

5-6 כפות שמן זית עדין

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מאדים בסיר עם תחתית עבה את הכרישות הקצוצות בשמן זית מס' דקות עד שהן מתרככות. להיזהר שלא לחרוך אותן כדי שלא תהפוכנה מרירות.

מוסיפים את העדשים הכתומות מערבבים קלות ומוסיפים את ציר ירקות השורש החם.

מתבלים בשום, פלפל שחור, מלח וכמון.

מבשלים כשעה או עד שהעדשים מתפרקות לחלוטין ונוצר נוזל אחיד וסמיך.

מתקנים את התיבול אם צריך.

יוצקים לתוך קעריות ומגלישים לתוכן את קוביות קשקבל הכבשים.

אפשר, אם בא לכם, להוסיף כמה טיפות של שמן כמהין – הוא מסתדר מצויין עם העדשים ומקפיץ את טעמן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.