חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עגל ואטריות אורז

למרק:

½2 ק"ג עצמות רגל עגל

3 בצלים חצויים

3 כרישות חתוכות לרבעים (כולל החלק הירוק)

10 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף

2 כוכבי אניס

1-2 ענף סלרי

מלח ים גס

מים מינרלים לבישול המרק

חומרים להגשה:

100 גר' אטריות אורז חלוטות

5 בצלים ירוקים פרוסות דק

חופן עלי כוזברה

חופן עלי בזיליקום

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס דק מאוד

300 גר' שייטל פרוס דק

מעט שמן זית עדין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

צולים את העצמות כחצי שעה בתנור חם ב-250 מעלות עד שישחימו. מניחים את העצמות הצלויות והירקות בסיר גדול. מבשלים עם שורש הג'ינג'ר וכוכבי האניס כ- 3 שעות על אש קטנה או עד שהמרק טעים לכם. מחממים ומעלים שוב על האש בסיר בינוני. מתבלים במלח. צורבים את השייטל במחבת ברזל עם מעט פלפל שחור ושמן זית. מניחים בקערת הגשה למרק חופן אטריות אורז חלוטות, עלי כוזברה, בזיליקום ומס' פרוסות שייטל שצרבתם. יוצקים מצקת מרק עגל חם מלמעלה. מפזרים מלמעלה בצל ירוק ופלפל שחור גרוס דק ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017