חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עגל ואטריות אורז

למרק:

½2 ק"ג עצמות רגל עגל

3 בצלים חצויים

3 כרישות חתוכות לרבעים (כולל החלק הירוק)

10 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף

2 כוכבי אניס

1-2 ענף סלרי

מלח ים גס

מים מינרלים לבישול המרק

חומרים להגשה:

100 גר' אטריות אורז חלוטות

5 בצלים ירוקים פרוסות דק

חופן עלי כוזברה

חופן עלי בזיליקום

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס דק מאוד

300 גר' שייטל פרוס דק

מעט שמן זית עדין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

צולים את העצמות כחצי שעה בתנור חם ב-250 מעלות עד שישחימו. מניחים את העצמות הצלויות והירקות בסיר גדול. מבשלים עם שורש הג'ינג'ר וכוכבי האניס כ- 3 שעות על אש קטנה או עד שהמרק טעים לכם. מחממים ומעלים שוב על האש בסיר בינוני. מתבלים במלח. צורבים את השייטל במחבת ברזל עם מעט פלפל שחור ושמן זית. מניחים בקערת הגשה למרק חופן אטריות אורז חלוטות, עלי כוזברה, בזיליקום ומס' פרוסות שייטל שצרבתם. יוצקים מצקת מרק עגל חם מלמעלה. מפזרים מלמעלה בצל ירוק ופלפל שחור גרוס דק ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.