חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק סלק צמחוני

1 ק"ג סלקים קטנים מבושלים במלח וכף סוכר

½ כוס שמן זית

2 בצלים קצוצים גס

½ כרוב ירוק חתוך לרצועות גסות

1-2 פלפלים חריפים קצוצים גס

3 גבעולי סלרי קצוצים

3 שיני שום פרוסות

2 עגבניות בשלות קצוצות גס

1 כוס יין אדום יבש

8 גרגירי פלפל אנגלי

3 לימונים פרסיים (שחורים) מעוכים

2 ליטר מים רותחים

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מקלפים את הסלקים וחותכים לקוביות קטנות. בסיר מטגנים את הבצל בשמן זית על להבה נמוכה עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הכרוב, הפלפל החריף, הסלרי, השום, הסלק והעגבניות. ממשיכים בטיגון עוד כמה דקות, מציפים ביין אדום ומביאים לרתיחה. מתבלים בפלפל אנגלי ובלימונים הפרסיים, מוסיפים מים רותחים לכיסוי כל החומרים ומתבלים במלח ים גס. מבשלים כשעה על להבה נמוכה, משפרים תיבול ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.