חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק מלוחייה בלחם

1 ק"ג כרעי עוף

½ ק"ג עלי מלוחייה מופרצים

6-8 שיני שום כתושות

1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות

1 כוס קוביות גדולות של דלעת

4-5 בצלים בינוניים קצוצים גס

שמן זית לטיגון

מלחם ים גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מטגנים את הבצל בשמן זית בסיר עם תחתית עבה ומוסיפים את כרעי העוף. מטגנים יחד עוד כ 5-6 דקות תוך כדי ערבוב, על אש בינונית - קטנה. מכסים במים ומוסיפים את הדלעת ושורש הפטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על אש קטנה כשעה. מוסיפים את עלי המלוחייה ומבשלים עוד כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב. מטגנים את השום הכתוש במעט שמן זית ומוסיפים לתוך המרק לפני ההגשה.

ההגשה: מרוקנים לחם עגול גדול, ממלאים במרק המלוחייה ומגישים בתוך הלחם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.