חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק יוגורט קר עם סורבה מלפפונים ופלפל שושקה קלוי

6 פלפלים מזן שושקה קלויים

למרק היוגורט:

1 ליטר יוגורט כבשים

2 כפות לבנה כבשים

½ כוס עלי נענע קצוצים

½ כוס עלי שמיר

2 צ'ילי אדום חריף

6 שיני שום קצוצות

1 כף דבש

מלח

כף שמן זית

לסורבה המלפפונים:

10 מלפפונים קטנים מוצקים, מקולפים חלקית

1 כוס סוכר

1 כוס מים

10 עלי טרגון

½ צ'ילי ירוק קצוץ

כץ מיץ לימון

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

הכנת מרק היוגורט:

מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

הכנת סירופ סוכר:

מביאים לרתיחה בסיר קטן את הסוכר והמים, משאירים 7 דקות לרתיחה, מכבים ומצננים.

סורבה המלפפונים:

טוחנים את כל החומרים בבלנדר, כולל סירופ הסוכר, מעבירים לצלוחיות קטנות או טבלת קוביות קרח.

 

אופן הגשה: בקעריות עמוקות יוצקים את מרק היוגורט, מסדרים מעל קוביות סורבה מלפפונים ופלפל שושקה קלוי ומזליפים שמן זית מסביב בנדיבות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.