חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק יוגורט קר עם סורבה מלפפונים ופלפל שושקה קלוי

6 פלפלים מזן שושקה קלויים

למרק היוגורט:

1 ליטר יוגורט כבשים

2 כפות לבנה כבשים

½ כוס עלי נענע קצוצים

½ כוס עלי שמיר

2 צ'ילי אדום חריף

6 שיני שום קצוצות

1 כף דבש

מלח

כף שמן זית

לסורבה המלפפונים:

10 מלפפונים קטנים מוצקים, מקולפים חלקית

1 כוס סוכר

1 כוס מים

10 עלי טרגון

½ צ'ילי ירוק קצוץ

כץ מיץ לימון

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

הכנת מרק היוגורט:

מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

הכנת סירופ סוכר:

מביאים לרתיחה בסיר קטן את הסוכר והמים, משאירים 7 דקות לרתיחה, מכבים ומצננים.

סורבה המלפפונים:

טוחנים את כל החומרים בבלנדר, כולל סירופ הסוכר, מעבירים לצלוחיות קטנות או טבלת קוביות קרח.

 

אופן הגשה: בקעריות עמוקות יוצקים את מרק היוגורט, מסדרים מעל קוביות סורבה מלפפונים ופלפל שושקה קלוי ומזליפים שמן זית מסביב בנדיבות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017