חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק יוגורט קר עם סורבה מלפפונים ופלפל שושקה קלוי

6 פלפלים מזן שושקה קלויים

למרק היוגורט:

1 ליטר יוגורט כבשים

2 כפות לבנה כבשים

½ כוס עלי נענע קצוצים

½ כוס עלי שמיר

2 צ'ילי אדום חריף

6 שיני שום קצוצות

1 כף דבש

מלח

כף שמן זית

לסורבה המלפפונים:

10 מלפפונים קטנים מוצקים, מקולפים חלקית

1 כוס סוכר

1 כוס מים

10 עלי טרגון

½ צ'ילי ירוק קצוץ

כץ מיץ לימון

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

הכנת מרק היוגורט:

מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

הכנת סירופ סוכר:

מביאים לרתיחה בסיר קטן את הסוכר והמים, משאירים 7 דקות לרתיחה, מכבים ומצננים.

סורבה המלפפונים:

טוחנים את כל החומרים בבלנדר, כולל סירופ הסוכר, מעבירים לצלוחיות קטנות או טבלת קוביות קרח.

 

אופן הגשה: בקעריות עמוקות יוצקים את מרק היוגורט, מסדרים מעל קוביות סורבה מלפפונים ופלפל שושקה קלוי ומזליפים שמן זית מסביב בנדיבות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.