חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק יוגורט ופאקוס שמן אבוקדו

1 ליטר יוגורט כבשים שמן

½ ק"ג פאקוס מלפפון ארמני

שמן אבוקדו

5 שיני שום טרי כתוש דק

1-2 פלפל אנגלי אדום קצוץ דק

1 כף גרידת לימון

2-3 כפות שמיר קצוץ דק

בשר מ-2-3 אבוקדו בשלים

מלח ים גס

מעט מיץ לימון סחוט טרי

מתכון מאת:

פורסים את הפאקוס במנדולינה לפרוסות אורך דקיקות. מערבבים את היוגורט עם בשר האבוקדו, הפלפל האדום החריף, גרידת הלימון והשום הכתוש. מתבלים במלח ים גס ובעלי שמיר. מערבבים את פרוסות הפאקוס עם מעט מיץ לימון ומלח ים גס. מניחים את הפרוסות המתובלנות בקעריות מרק אישיות ויוצקים מעל את מרק היוגורט. מטפטפים שמן אבוקדו מלמעלה ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.