חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק יוגורט ופאקוס שמן אבוקדו

1 ליטר יוגורט כבשים שמן

½ ק"ג פאקוס מלפפון ארמני

שמן אבוקדו

5 שיני שום טרי כתוש דק

1-2 פלפל אנגלי אדום קצוץ דק

1 כף גרידת לימון

2-3 כפות שמיר קצוץ דק

בשר מ-2-3 אבוקדו בשלים

מלח ים גס

מעט מיץ לימון סחוט טרי

מתכון מאת:

פורסים את הפאקוס במנדולינה לפרוסות אורך דקיקות. מערבבים את היוגורט עם בשר האבוקדו, הפלפל האדום החריף, גרידת הלימון והשום הכתוש. מתבלים במלח ים גס ובעלי שמיר. מערבבים את פרוסות הפאקוס עם מעט מיץ לימון ומלח ים גס. מניחים את הפרוסות המתובלנות בקעריות מרק אישיות ויוצקים מעל את מרק היוגורט. מטפטפים שמן אבוקדו מלמעלה ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017