חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק יוגורט ומשמשים

2 כוסות משמשים מיובשים

1 פלפל שאטה חריף

קצת עלי טימין טרי

כוס שמן-זית בתול

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

במרק הזה כדאי להשתמש במשמשים מיובשים. שמים שתי כוסות של משמשים מיובשים בפוד-פרוססור. מוסיפים (בזהירות!) את פלפל השאטה החריף, עלי הטימין הטרי וכוס שמן-זית בתול. טוחנים את המשמשים בפוד-פרוססור. את הטפנאד הזה שמים מעל יוגורט עזים סמיך וטוב. מפזרים עוד מעט עלי טימין טריים מלמעלה, מכניסים כף לתוך היוגורט, מגישים אותה ללשון. עוצמים עיניים וטועמים. טעים-טעים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.