חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק יוגורט ומשמשים

2 כוסות משמשים מיובשים

1 פלפל שאטה חריף

קצת עלי טימין טרי

כוס שמן-זית בתול

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

במרק הזה כדאי להשתמש במשמשים מיובשים. שמים שתי כוסות של משמשים מיובשים בפוד-פרוססור. מוסיפים (בזהירות!) את פלפל השאטה החריף, עלי הטימין הטרי וכוס שמן-זית בתול. טוחנים את המשמשים בפוד-פרוססור. את הטפנאד הזה שמים מעל יוגורט עזים סמיך וטוב. מפזרים עוד מעט עלי טימין טריים מלמעלה, מכניסים כף לתוך היוגורט, מגישים אותה ללשון. עוצמים עיניים וטועמים. טעים-טעים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017