חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק טלה עם גונדי חומוס וטלה

½ ק"ג כתף טלה חתוכה לקוביות קטנות

3 בצלים חתוכים לקוביות קטנות

2 גבעולי סלרי פנימיים פרוסים דק

1 שומר קצוץ דק

5 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

¼ כוס שמן זית

קורט פלפל אנגלי

פלפל לבן גרוס טרי בנדיבות

מלח ים גס לפי הטעם

קורט מוסקט

מים מינרלים

כף כורכום

לגונדי:

½ ק"ג טלה קצוץ/ טחון דק

כף הל טחון

½ כף פלפל לבן

כף כורכום

¼ כוס שמן זית

כוס קמח חומוס קלוי

2 בצלים מגורדים דק

כפית מלח

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

מערבבים את כל חומרי הגונדי עד לקבלת מסה אחידה. מניחים בצד מכוסה ובינתיים מכינים את המרק. מטגנים עם שמן זית את הבצל, הסלרי, השומר, והגזרים שחתכתם לקוביות בסיר בינוני-גדול. מוציאים מהסיר ומניחים בצד. מטגנים בסיר את קוביות הכתף טלה וסוגרים אותם. מוסיפים בחזרה את הירקות ותבלים בפלפל אנגלי, פלפל שחור, כורכום ומוסקט. מציפים במים מינרלים ומבשלים עד שהמרק נהיה עשיר והטלה רך. יוצרים מתערובת הגונדי כדורים קטנים בגודל פינג פונג ומבשלים בתוך המרק. מגישים את המרק יחד עם הגונדי ונהנים...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017