חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק טלה עם גונדי חומוס וטלה

½ ק"ג כתף טלה חתוכה לקוביות קטנות

3 בצלים חתוכים לקוביות קטנות

2 גבעולי סלרי פנימיים פרוסים דק

1 שומר קצוץ דק

5 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

¼ כוס שמן זית

קורט פלפל אנגלי

פלפל לבן גרוס טרי בנדיבות

מלח ים גס לפי הטעם

קורט מוסקט

מים מינרלים

כף כורכום

לגונדי:

½ ק"ג טלה קצוץ/ טחון דק

כף הל טחון

½ כף פלפל לבן

כף כורכום

¼ כוס שמן זית

כוס קמח חומוס קלוי

2 בצלים מגורדים דק

כפית מלח

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

מערבבים את כל חומרי הגונדי עד לקבלת מסה אחידה. מניחים בצד מכוסה ובינתיים מכינים את המרק. מטגנים עם שמן זית את הבצל, הסלרי, השומר, והגזרים שחתכתם לקוביות בסיר בינוני-גדול. מוציאים מהסיר ומניחים בצד. מטגנים בסיר את קוביות הכתף טלה וסוגרים אותם. מוסיפים בחזרה את הירקות ותבלים בפלפל אנגלי, פלפל שחור, כורכום ומוסקט. מציפים במים מינרלים ומבשלים עד שהמרק נהיה עשיר והטלה רך. יוצרים מתערובת הגונדי כדורים קטנים בגודל פינג פונג ומבשלים בתוך המרק. מגישים את המרק יחד עם הגונדי ונהנים...

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.