חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עוף עם כרישה

1 תרנגולת 

5-6 כרישות שמנמנות עם החלק הירוק

1 ק"ג דלעת

1 שורש פטרוזיליה+ מס' גבעולי פטרוזיליה

2 שיני שום

1 שומר

1 ענף סלרי

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס טרי

פלפל אדום חריף מגולען קצוץ לפרוסות דקות

4 כרישות פרוסות דק

2 גבעולי למון גראס פרוסים לפרוסות אלכסוניות דקות

חופן עלי כוזברה

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מניחים בסיר גדול את התרנגולת ומציפים במים. חותכים את הדלעת לקוביות גדולות מאוד ואת הכרישה לחתיכות בנות 5 ס"מ בערך (מנקים היטב מהחול קודם). קולפים את שורש הפטרוזיליה וחותכים לרבעים לאורכם. מנקים את השומר וחותכים לרבעים, חותכים את העוף סלרי לשניים. מוסיפים את כל הירקות לסיר עם התרנגולת. מוסיפים את שיני השום. מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול מס' שעות עד שהמרק הופך להיות מרוכז וטעים. מסננים במסננת גדולה ומעמידים את המרק בסיר נקי לחימום.

מוסיפים למרק את פרוסות הכרישה, גבעולי הלימון גראס הפרוסים, הפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית קטנה 20 דק' למרק. מתבלנים במלח ובפלפל לפי הטעם ומגישים מייד. מי שלא אוהב כוזברה יכול להחליף בבזיליקום.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.