חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק חרירה

300 גר' חומוס לבן מושרה ללילה

100 גר' עדשים שחורות

100 גר' עדשים כתומות

100 גר' עדשים חומות

100 גר' אפונה יבשה

100 גר' פול קלוף יבש

6 ראשים בצל לבן פרוס דק

12 עגבניות אדומות קלופות וקצוצות

1 סלרי אמריקאי שטוף וקצוץ

10 עצמות מח / זנב בקר חתוך לפרוסות – לא חובה

4 ליטר מרק עוף או בשר

10 חוטי זעפרן

מלח ופלפל לבן טחון טרי

צרור כוסברה שטוף וקצוץ, ופלחי לימון

כוס שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

בסיר גדול מחממים שמן מאדים בצל לשקיפות. מוסיפים עגבניות וסלרי ומבשלים 10 דקות. אם יש עצמות/זנב בקר בשלב צולים בחלק עליון של תנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להשחמה ומוסיפים למרק.

מוסיפים קטניות ומרק עוף ומביאים לרתיחה מנקים קצף מנמיכים להבה ומבשלים לפחות 4 שעות. מוסיפים זעפרן (שהושרה במעט מי מרק לחצי שעה) ומתבלים במלח ופלפל. 

מגישים עם כוסברה קצוצה ופלחי לימון – לאלה שרוצים תוספת חמיצות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017