חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק חרירה

300 גר' חומוס לבן מושרה ללילה

100 גר' עדשים שחורות

100 גר' עדשים כתומות

100 גר' עדשים חומות

100 גר' אפונה יבשה

100 גר' פול קלוף יבש

6 ראשים בצל לבן פרוס דק

12 עגבניות אדומות קלופות וקצוצות

1 סלרי אמריקאי שטוף וקצוץ

10 עצמות מח / זנב בקר חתוך לפרוסות – לא חובה

4 ליטר מרק עוף או בשר

10 חוטי זעפרן

מלח ופלפל לבן טחון טרי

צרור כוסברה שטוף וקצוץ, ופלחי לימון

כוס שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

בסיר גדול מחממים שמן מאדים בצל לשקיפות. מוסיפים עגבניות וסלרי ומבשלים 10 דקות. אם יש עצמות/זנב בקר בשלב צולים בחלק עליון של תנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להשחמה ומוסיפים למרק.

מוסיפים קטניות ומרק עוף ומביאים לרתיחה מנקים קצף מנמיכים להבה ומבשלים לפחות 4 שעות. מוסיפים זעפרן (שהושרה במעט מי מרק לחצי שעה) ומתבלים במלח ופלפל. 

מגישים עם כוסברה קצוצה ופלחי לימון – לאלה שרוצים תוספת חמיצות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.