חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק חומוס דלעת וזעפרן

2 כוסות חומוס (הגדול שמכונה חומוס לבן) מושרה ב 3 ליטר מים וכפית אבקת סודה לשתיה ל-24 שעות.

½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות גדולות

3 גזר קלוף וחתוך לקוביות

3 קישואים חתוכים לקוביות

3 כרישה חתוכה לקוביות

2 בצלים קטנים חתוכים לקוביות

¼ גר' זעפרן בתוך כוס מים קרים (להכין לפחות שעתיים מראש)

מלח ופלפל לבן טחון טרי

½ כוס שמן זית

ציר ירקות (לא חייב)

1 צרור כוסברה שטופה וקצוצה

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

לאחר ההשריה עם אבקת סודה לשתיה ניתן בקלות לקלף את החומוס, מבשלים חומוס במים כשעתיים עד לריכוך מלא. בסיר נוסף מניחים דלעת, כרישה, בצל, גזר, קישוא, שמן זית ומחצית מהחומוס ומבשלים בציר או מים (עד לכיסוי) עם מכסה סגור כשעה. מתבלים במלח ופלפל לבן וטוחנים בעזרת בלנדר מוט. מוסיפים את גרגירי החומוס השלמים מתבלים במי הזעפרן, מבשלים 10 דקות נוספות טועמים ומתקנים תיבול. מגישים עם המון כוסברה טריה קצוצה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.