חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק בטטות וג'ינג'ר

1 קילו – בטטה שטופה, קלופה וחתוכה לקוביות

300 גר' – תפ"א מקוף וחתוך לקוביות

2 בצל לבן חתוך לקוביות

20 גר' ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק

6 שיני שום

30 גר' עלי בזיליקום טרי

30 גר' טימין קצוץ

מלח גס לפי הטעם

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

למון גראס (עשב לימון) – 40 גר' (2 יחידות)

כף אבקת קארי

50 גר' שמן זית

1 מיכל שמנת מתוקה או 1 קופסא של חלב קוקוס

2 ליטר מים

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מאדים בסיר את הבצל והשום, מוסיפים את הג'ינג'ר והלמון גראס ומאדים עוד 2 דקות. מוסיפים את עלי הבזיליקום והטימין ואת שאר החומרים למעט השמנת/חלב קוקוס. מבשלים כ-½ שעה עד לריכוך הירקות, מעבירים למעבד מזון, טוחנים ומחזירים לסיר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את השמנת/חלב קוקוס ומבשלים על סף רתיחה עוד כ- 5 דקות.מגישים עם רצועות בזיליקום טרי ושמן זית בטפטוף קל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017