חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק בטטות וג'ינג'ר

1 קילו – בטטה שטופה, קלופה וחתוכה לקוביות

300 גר' – תפ"א מקוף וחתוך לקוביות

2 בצל לבן חתוך לקוביות

20 גר' ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק

6 שיני שום

30 גר' עלי בזיליקום טרי

30 גר' טימין קצוץ

מלח גס לפי הטעם

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

למון גראס (עשב לימון) – 40 גר' (2 יחידות)

כף אבקת קארי

50 גר' שמן זית

1 מיכל שמנת מתוקה או 1 קופסא של חלב קוקוס

2 ליטר מים

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מאדים בסיר את הבצל והשום, מוסיפים את הג'ינג'ר והלמון גראס ומאדים עוד 2 דקות. מוסיפים את עלי הבזיליקום והטימין ואת שאר החומרים למעט השמנת/חלב קוקוס. מבשלים כ-½ שעה עד לריכוך הירקות, מעבירים למעבד מזון, טוחנים ומחזירים לסיר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את השמנת/חלב קוקוס ומבשלים על סף רתיחה עוד כ- 5 דקות.מגישים עם רצועות בזיליקום טרי ושמן זית בטפטוף קל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.