חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק בוק-צ'וי

1 ליטר ציר עוף

3 כפות בצל ירוק קצוץ דק

1 כף גינג'ר פרוס דק

2 כפות רוטב סויה

1 כוס פטריות-יער קצוצות דק

1 אגודת בוק-צ'וי

4 שיני-שום פרוסות

3 כפות כוסברה קצוצה

2 חזה עוף מנוקה וחתוך לקוביות

מלח-ים גס, פלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מנקים ומפרידים את עלי הבוק-צ'וי. מרתיחים את ציר העוף בסיר רחב. מוסיפים את הג'ינג'ר, הבצל הירוק והסויה. מוסיפים את חזה העוף והשום הפרוס. מבשלים על אש קטנה 10 דקות. מוסיפים את הבוק-צ'וי והפטריות. מתבלים במלח ובפלפל. בוזקים את עלי הכוסברה הקצוצים, ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.