חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק בוק-צ'וי

1 ליטר ציר עוף

3 כפות בצל ירוק קצוץ דק

1 כף גינג'ר פרוס דק

2 כפות רוטב סויה

1 כוס פטריות-יער קצוצות דק

1 אגודת בוק-צ'וי

4 שיני-שום פרוסות

3 כפות כוסברה קצוצה

2 חזה עוף מנוקה וחתוך לקוביות

מלח-ים גס, פלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מנקים ומפרידים את עלי הבוק-צ'וי. מרתיחים את ציר העוף בסיר רחב. מוסיפים את הג'ינג'ר, הבצל הירוק והסויה. מוסיפים את חזה העוף והשום הפרוס. מבשלים על אש קטנה 10 דקות. מוסיפים את הבוק-צ'וי והפטריות. מתבלים במלח ובפלפל. בוזקים את עלי הכוסברה הקצוצים, ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017