חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק ארטישוקים וחרשוף

10 גבעולי חרשוף מנוקים

8 ארטישוקים טריים קלופים ומנוקים

3 בצלים קטנים קצוצים גס

6  שיני שום

2 ליטר ציר טלה עדין

מלח ים

פלפל שחור לפי הטעם

1 כפית מחוקה בהרט לבנוני

מיץ מלימון אחד

½ כוס עלי כוזברה מופרדים

½ כוס שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

קוצצים גס את החרשוף והארטישוקים. מטגנים את הבצל בשמן הזית מספר דקות. מוסיפים את החרשוף והארטישוקים, ממשיכים בטיגון מספר דקות. מוסיפים את ציר הטלה. מתבלים בשיני השום, הבהרט, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מורידים את הלהבה למינימום וממשיכים בבישול כשעה. מתקנים את התיבול במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם עלי כוסברה טריים, ולמי שאוהב מטפטפים מספר טיפות לימון לצלחת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017