חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק ארטישוקים וחרשוף

10 גבעולי חרשוף מנוקים

8 ארטישוקים טריים קלופים ומנוקים

3 בצלים קטנים קצוצים גס

6  שיני שום

2 ליטר ציר טלה עדין

מלח ים

פלפל שחור לפי הטעם

1 כפית מחוקה בהרט לבנוני

מיץ מלימון אחד

½ כוס עלי כוזברה מופרדים

½ כוס שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

קוצצים גס את החרשוף והארטישוקים. מטגנים את הבצל בשמן הזית מספר דקות. מוסיפים את החרשוף והארטישוקים, ממשיכים בטיגון מספר דקות. מוסיפים את ציר הטלה. מתבלים בשיני השום, הבהרט, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מורידים את הלהבה למינימום וממשיכים בבישול כשעה. מתקנים את התיבול במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם עלי כוסברה טריים, ולמי שאוהב מטפטפים מספר טיפות לימון לצלחת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.