חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק ארטישוק ירושלמי ושעועית

2 ליטר מרק עוף ביתי חם ומסונן

3 כוסות שעועית בובעס מושרית במים 12 שעות

½ ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך לקוביות קטנות

200 גרם ערמונים קלופים (אלה המגיעים באריזת ואקום)

מלח ים גס

½ כוס שמן קונפי שום

8 בצלי שאלוט קצוצים דק

200 גרם גבינת פקורינו כבשים מגורדת (לא חובה)

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מסננים את השעועית המושרית וחולטים במים רותחים כמה פעמים עד לריכוכם. בסיר גדול מאדים את בצלי השאלוט הקצוצים ומוסיפים את קוביות הארטישוק עד להזהבה קלה. מציפים במרק עוף חם, מוסיפים את השעועית ומתבלים במלח ובפלפל. חותכים את הערמונים לקוביות ומוסיפים למרק. מביאים לרתיחה ומתבלים לפי הטעם. מעבירים לקעריות ומטפטפים מעל קונפי שום.

מומלץ לפזר מעל כל קערית מרק מעט גבינת פקורינו כבשים מגורדת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.