מרק ארטישוק ירושלמי
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק ארטישוק ירושלמי

1 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף

1 ליטר ציר עוף

1 כף חמאה

1 כף שמן זית

½ כוס יין לבן

15 חוטי זעפרן

אגוז מוסקט

מלח

פלפל לבן טחון טרי

קרם פרש

שמן כמהין

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מאדים את הארטישוק בשמן זית וחמאה כ-3 דקות, מוסיפים יין לבן ומבשלים 2-3 דקות. מוסיפים ציר עוף או מים ומבשלים מכוסה כשעה (עד שהארטישוק רך מאוד). 

מעבירים את המרק למעבד מזון, וטוחנים למחית חלקה, מחזירים את המרק לסיר ומתבלים במלח, פלפל לבן וזעפרן. 

מגישים את המרק עם כפית קרם פרש ו 2-3 טיפות שמן כמהין.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.