חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קנלים של ריקוטה עיזים וסולת

½ כוס סולת

250 גר' גבינת ריקוטה

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס דק לפי הטעם

מעט עלי מרווה קצוצים דק

100 גר' חמאה חומה (חמאה שזיקקתם ובושלה על אש נמוכה עד שצבעה חום)

5-6 פילה אנשובי טרי כבוש קצוץ דק

מתכון מאת:

מערבבים את הסולת עם גבינת הריקוטה, מתבלים במלח, פלפל, פילה אנשובי ובעלי המרווה. מרתיחים בסיר גדול מים עם מעט מלח ובעזרת 2 כפיות מחליקים את התערובת לתוך הסיר ומבשלים עד שהקנלים צפים. מוציאים מן הסיר ומניחים על צלחת הגשה, שופכים מעל את החמאה החומה .

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017