חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קנלים של ריקוטה עיזים וסולת

½ כוס סולת

250 גר' גבינת ריקוטה

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס דק לפי הטעם

מעט עלי מרווה קצוצים דק

100 גר' חמאה חומה (חמאה שזיקקתם ובושלה על אש נמוכה עד שצבעה חום)

5-6 פילה אנשובי טרי כבוש קצוץ דק

מתכון מאת:

מערבבים את הסולת עם גבינת הריקוטה, מתבלים במלח, פלפל, פילה אנשובי ובעלי המרווה. מרתיחים בסיר גדול מים עם מעט מלח ובעזרת 2 כפיות מחליקים את התערובת לתוך הסיר ומבשלים עד שהקנלים צפים. מוציאים מן הסיר ומניחים על צלחת הגשה, שופכים מעל את החמאה החומה .

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.