חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קמח פסטה

900 גר' קמח פסטה

15 חלמונים

4 ביצים מס' 3

1 כפית מלח

מתכון מאת:

לשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. מוציאים מהמכשיר ולשים על משטח עוד 2 דקות. מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר לשעתיים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ופותחים כל חלק לדף בצק דק-דק בעזרת מערוך, לאחר שפיזרנו קמח פסטה על משטח העבודה כדי שהבצק לא יידבק. מגלגלים כל דף פסטה לגלילים וחותכים לאיטריות דקות. פותחים את האיטריות, בוזקים עליהן קמח פסטה ומניחים על מגש. מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מלח לפי הטעם ו- 2 כפות שמן זית ומבשלים כ- 2 דקות או עד שהפסטה עריבה לחיככם. מערבבים עם כל רוטב שאתם אוהבים ואוכלים בשמחה בלתי מוסתרת!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017