חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קמח פסטה

900 גר' קמח פסטה

15 חלמונים

4 ביצים מס' 3

1 כפית מלח

מתכון מאת:

לשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. מוציאים מהמכשיר ולשים על משטח עוד 2 דקות. מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר לשעתיים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ופותחים כל חלק לדף בצק דק-דק בעזרת מערוך, לאחר שפיזרנו קמח פסטה על משטח העבודה כדי שהבצק לא יידבק. מגלגלים כל דף פסטה לגלילים וחותכים לאיטריות דקות. פותחים את האיטריות, בוזקים עליהן קמח פסטה ומניחים על מגש. מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מלח לפי הטעם ו- 2 כפות שמן זית ומבשלים כ- 2 דקות או עד שהפסטה עריבה לחיככם. מערבבים עם כל רוטב שאתם אוהבים ואוכלים בשמחה בלתי מוסתרת!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.