חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה סלק וצנוברים

חבילת ספגטי דקים של פסטה ברילה

5 סלקים בינוניים

3 כפות סוכר

5 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

פלפל לבן גרוס

עלי בזיליקום

½ עד ¾ כוס מי בישול הפסטה

5 חלמוני ביצה רכה

50 גרם חמאה - קוביות

חצי כוס צנובר טחון וקלוי

מתכון מאת:

מבשלים את הסלקים בסיר בינוני עם מים, מלח ו 3 כפות סוכר עד שמתרככים. קולפים וטוחנים בבלנדר או במעבד מזון עד ליצירת פירה. מכניסים את הפסטה לבישול במים עם מלח ושמן זית למשך הזמן שצריך לפי ההוראות על האריזה. מוציאים ומסננים. שומרים ¾ כוס ממי הבישול. במחבת גדולה מבשלים את הפירה הסלק עם שמן זית, מלח ופלפל לבן וטובלים לפי הצורך במי בישול הפסטה. מוסיפים את הפסטה המבושלת והחמאה ומערבבים. מניחים בקערת הגשה ומפזרים מלמעלה את הבזיליקום, חלמוני הביצה הרכה שמעשירים את הרוטב והצנוברים הקלויים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017