חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה טלה בשמנת אלפרו

חבילת פסטה (פנה)

600 גר' בשר צלעות טלה קצוץ דק בסכין

2-3 כרישות קצוצות דק

4 שיני שום פרוסים דק

חופו עלי בזיליקום קצוצים

פלפל לבן גרוס טרי

פלפל קורט אנגלי גרוס דק

מס' כפות שמן זית

כוס שמנת אלפרו

חצי כוס צנוברים קלויים

מתכון מאת:

מחממים מים מינרלים בסיר גדול לבישול הפסטה. מטגנים על אש בינונית במחבת רחבה עם תחתית עבה את הכרישות עד שנהיות שקופות.

מוסיפים את בשר הצלעות שקצצתם ומגבירים את הלהבה. מתבלים בפלפל לבן ופלפל אנגלי ומערבבים בכף עץ עד שהבשר מטוגן מכל צדדיו.

מוסיפים את שיני השום, מערבבים ומוסיפים את השמנת. מבשלים עוד מס' דק'. בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר המים הרותחים עם מעט שמן זית ומלח. מסננים ומוסיפים למחבת עם הטלה.

מפזרים מלמעלה עלי בזיליקום קצוצים וצנוברים קלויים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.