חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה טלה בשמנת אלפרו

חבילת פסטה (פנה)

600 גר' בשר צלעות טלה קצוץ דק בסכין

2-3 כרישות קצוצות דק

4 שיני שום פרוסים דק

חופו עלי בזיליקום קצוצים

פלפל לבן גרוס טרי

פלפל קורט אנגלי גרוס דק

מס' כפות שמן זית

כוס שמנת אלפרו

חצי כוס צנוברים קלויים

מתכון מאת:

מחממים מים מינרלים בסיר גדול לבישול הפסטה. מטגנים על אש בינונית במחבת רחבה עם תחתית עבה את הכרישות עד שנהיות שקופות.

מוסיפים את בשר הצלעות שקצצתם ומגבירים את הלהבה. מתבלים בפלפל לבן ופלפל אנגלי ומערבבים בכף עץ עד שהבשר מטוגן מכל צדדיו.

מוסיפים את שיני השום, מערבבים ומוסיפים את השמנת. מבשלים עוד מס' דק'. בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר המים הרותחים עם מעט שמן זית ומלח. מסננים ומוסיפים למחבת עם הטלה.

מפזרים מלמעלה עלי בזיליקום קצוצים וצנוברים קלויים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017