חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה ברוטב עגבניות צרובות ועראק בגבינת עזים

חבילת פטוצ'יני ברילה

1 ק"ג עגבניות בשלות

2 כפות עראק

½ כוס שמן זית

150 גר' גבינת עזים בשלה

פלפל ל בן גרוס טרי

עלי אורגני טריים

3 שיני שום קצוץ דק

כוס זיתי קלאמטה מגולענים

מתכון מאת:

מחממים סיר עם מים לבישול הפסטה. צורבים את העגבניות במחבת ברזל עם מלח גס עד שהן מתמרכזות בטעמן והופכות להיות בטעם מעושן קלות. קוצצים את העגבניות הצרובות (אחרי שקולפים כמובן) מחזירים את העגבניות שקצצתם לתוך מחבת רחבה ומוסיפים להן שמן זית, שום קצוץ וזיתים קלאמטה. מוסיפים את העראק ומבשלים מס' דק'. בינתיים מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. מסננים. מוסיפים לרוטב שבמחבת. מפזרים מלמעלה את עלי האורגני הטריים ואת גבינת העזים המגורדת ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017