חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה ברוטב עגבניות צרובות ועראק בגבינת עזים

חבילת פטוצ'יני ברילה

1 ק"ג עגבניות בשלות

2 כפות עראק

½ כוס שמן זית

150 גר' גבינת עזים בשלה

פלפל ל בן גרוס טרי

עלי אורגני טריים

3 שיני שום קצוץ דק

כוס זיתי קלאמטה מגולענים

מתכון מאת:

מחממים סיר עם מים לבישול הפסטה. צורבים את העגבניות במחבת ברזל עם מלח גס עד שהן מתמרכזות בטעמן והופכות להיות בטעם מעושן קלות. קוצצים את העגבניות הצרובות (אחרי שקולפים כמובן) מחזירים את העגבניות שקצצתם לתוך מחבת רחבה ומוסיפים להן שמן זית, שום קצוץ וזיתים קלאמטה. מוסיפים את העראק ומבשלים מס' דק'. בינתיים מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. מסננים. מוסיפים לרוטב שבמחבת. מפזרים מלמעלה את עלי האורגני הטריים ואת גבינת העזים המגורדת ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.