חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה בגבינה צפתית ושום ירוק

חבילת לינגוויני

100- 150 גר' גבינה צפתית כבשים מגורדת דק

כוס עלי שום ירוק קצוצים דק

כוס צנוברים קלויים טחונים גס

½ כוס שמן זית

מלח ים לפי הטעם

מס' עלי מרווה קצוצים

כוס זיתים קלאמטה מגולענים וקצוצים

מתכון מאת:

מבשלים את הלינגוויני לפי הוראות היצרן. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בתוכו את עלי השום (אם אין שום ירוק אפשר להחליף לבצל ירוק ובשני שיני שום כתחליף). מוסיפים מיד את עלי המרווה והזיתים המגולענים. מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מורידים מהאש ומערבבים עם הגבינה הצפתית שגירדתם והצנוברים הקלויים והטחונים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017