חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פטוצ'יני מקמח מלא עם פטריות פורטבלו

1 חבילה פטוצ'יני מקמח מלא

4 פטריות פורטבלו יפות וגדולות

2-3 שיני שום פרוסות דק

4-5 כפות שמן זית עדין

מספר טיפות שמן כמהין לבנות

מעט עלי טימין טרי

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס גס

מתכון מאת:

לבשל את הפסטה במים רותחים מומלחים עם מעט שמן זית. לחמם היטב מחבת רחבה ועבה. לפרוס בינתיים את הפורטבלו לפרוסות עבות. להקפיץ בשמן זית עם עלי הטימין. לפזר מלח ופלפל לבן ואת שיני השום הפרוסות. להמשיך בהקפצה עוד כדקה. להוסיף את הפסטה למחבת, לנער קלילות ולהניח בקערה. לבזוק מעט שמן כמהין לבן על הפסטה, ולאכול בתאוותנות. כמובן שאפשר להוסיף פרמג'אנו מגורר או פקורינו עדין.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.