חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פטוצ'יני מקמח מלא עם פטריות פורטבלו

1 חבילה פטוצ'יני מקמח מלא

4 פטריות פורטבלו יפות וגדולות

2-3 שיני שום פרוסות דק

4-5 כפות שמן זית עדין

מספר טיפות שמן כמהין לבנות

מעט עלי טימין טרי

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס גס

מתכון מאת:

לבשל את הפסטה במים רותחים מומלחים עם מעט שמן זית. לחמם היטב מחבת רחבה ועבה. לפרוס בינתיים את הפורטבלו לפרוסות עבות. להקפיץ בשמן זית עם עלי הטימין. לפזר מלח ופלפל לבן ואת שיני השום הפרוסות. להמשיך בהקפצה עוד כדקה. להוסיף את הפסטה למחבת, לנער קלילות ולהניח בקערה. לבזוק מעט שמן כמהין לבן על הפסטה, ולאכול בתאוותנות. כמובן שאפשר להוסיף פרמג'אנו מגורר או פקורינו עדין.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017