חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כתף טלה בשום ירוק

1 כתף טלה צעיר

5 ראשי שום ירוק מפורקים לשיניים

ו חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

3 בצלים קלופים וחצויים

6 ארטישוקים קלופים, מנוקים וחצויים לאורכם

1 כוס יין לבן יבש

1 כף גרידת לימון

½ שמן זית

2 כוסות מים

מלח ים גס

פלפל ל בן גרוס גס

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / / בשרים

מבקשים מהקצב להוציא את העצמות מהכתף. לקצוץ 15 שיני שום, לערבב עם הפטרוזיליה, גרידת הלימון ומעט מהשמן זית. את התערובת מושחים על הטלה. בוזקים מעל מלח ופלפל לבן גס. במחבת חמה עם שמן זית מטגנים את הנתח עד לסגירה. מכניסים את כתף הטלה לקדירה עם הבצלים והארטישוקים ומכסים ביין לבן ו- 2 כוסות מים. מוסיפים את שאר שיני השום. מכסים את הקדירה ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך 4-5 שעות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.