חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כתף טלה בשום ירוק

1 כתף טלה צעיר

5 ראשי שום ירוק מפורקים לשיניים

ו חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

3 בצלים קלופים וחצויים

6 ארטישוקים קלופים, מנוקים וחצויים לאורכם

1 כוס יין לבן יבש

1 כף גרידת לימון

½ שמן זית

2 כוסות מים

מלח ים גס

פלפל ל בן גרוס גס

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / / בשרים

מבקשים מהקצב להוציא את העצמות מהכתף. לקצוץ 15 שיני שום, לערבב עם הפטרוזיליה, גרידת הלימון ומעט מהשמן זית. את התערובת מושחים על הטלה. בוזקים מעל מלח ופלפל לבן גס. במחבת חמה עם שמן זית מטגנים את הנתח עד לסגירה. מכניסים את כתף הטלה לקדירה עם הבצלים והארטישוקים ומכסים ביין לבן ו- 2 כוסות מים. מוסיפים את שאר שיני השום. מכסים את הקדירה ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך 4-5 שעות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017