חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שקדי-עגל בגריל

שקדי עגל

מלח

פלפל

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לוקחים את שקדי-העגל. מנקים היטב. חותכים לנתחים, ומששלקים על שיפוד-ברזל שטוח.

מפזרים מלח ופלפל שחור, וצולים על-גבי גחלים לוחשות לא חמות מדי. אחרי דקה-שתיים הופכים, וממשיכים בצלייה. אם מוכן - מגישים. אם לא - הופכים עוד פעם ומגישים אחרי כן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.