חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שקדי-עגל בגריל

שקדי עגל

מלח

פלפל

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לוקחים את שקדי-העגל. מנקים היטב. חותכים לנתחים, ומששלקים על שיפוד-ברזל שטוח.

מפזרים מלח ופלפל שחור, וצולים על-גבי גחלים לוחשות לא חמות מדי. אחרי דקה-שתיים הופכים, וממשיכים בצלייה. אם מוכן - מגישים. אם לא - הופכים עוד פעם ומגישים אחרי כן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017