שישליק טורקי
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שישליק טורקי

קילו בשר עגל או טלה חתוך לקוביות

¾ כוס שמן זית

2 בצלים מגורדים דק על פומפיה

4 עגבניות בשלות מגורדות דק

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

משרים את הבשר כ- 12 שעות בתערובת. 

משפדים את הבשר על ענף עץ זית או דפנה. צולים על הגריל. 

מגישים עם אורז, יוגורט עיזים, עגבניה מרוסקת ומעט שום טרי.

עוד מתכונים מיוחדים ליום העצמאות >>

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.