שישליק טורקי
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שישליק טורקי

קילו בשר עגל או טלה חתוך לקוביות

¾ כוס שמן זית

2 בצלים מגורדים דק על פומפיה

4 עגבניות בשלות מגורדות דק

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

משרים את הבשר כ- 12 שעות בתערובת. 

משפדים את הבשר על ענף עץ זית או דפנה. צולים על הגריל. 

מגישים עם אורז, יוגורט עיזים, עגבניה מרוסקת ומעט שום טרי.

עוד מתכונים מיוחדים ליום העצמאות >>

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017