חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו פילה עגל קטלני בשמן ארגן

½ קילו פילה עגל טרי ונקי (לא מיושן ולא קפוא!)

1 לימון בשל

מספר גבעולי זעתר פרסי (שהוא בשיאו עכשיו בשווקים)

4-5 כפות שמן ארגן

פלפל שחור גרוס דק לפי הטעם

מלח ים גס

מתכון מאת:

מנקים את פילה העגל. פורסים לפרוסות דקות ובעזרת החלק השטוח של הסכין או בעזרת מערוך בין שתי ניירות צלופן מרדדים את הפרוסות לעובי דקיק. אין צורך לעשות מפרוסות הפילה תחרה בלגית. היזהרו לא להשתמש בפטיש שניצלים כדי לא לקרוע את הסיבים. מניחים את פרוסות הפילה שרידדם על צלחות הגשה. מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ומלח ים גס על כל פרוסה. מטפטפים 2-3 טיפות לימון על כל פרוסה. מפזרים עלי זעתר פרסי על הבשר ומטפטפים בנדיבות שמן ארגן. מגישים מיידית.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.