חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו בקר

1 ק"ג פילה בקר

1 כף פלפל שחור פרוס

1 כף פלפל לבן פרוס

1 כף פלפל ירוק גרוס

1 כף פלפל אדום גרוס

½ עלי רוקט

1 כף שמן מרווה

1 כפית מיץ לימון

¼ כפית מלח גס

3 כפות גבינת פרמזן מגוררת דק מאוד

½ כוס צנוברים קלויים

3 כפות שמן זית

½ כפית קליפת לימון מגוררת

מתכון מאת:

מערבבים את כל הפלפלים הגרוסים, מניחים על מגש שטוח ומגלגלים את פילה הבקר בתוך התערובת עד שהיא מצופה בה מכל הצדדים. עוטפים ביריעה של ניילון נצמד ומקפיאים. לאחר שעה פורסים את הפילה לפרוסות דקות ומועכים אותן מעט בידיים. מסדרים בצלחת שטוחה, מפזרים עלי רוקט, שמן מרווה ומיץ לימון, בוזקים מלח גס, פלפל שחור גרוס וגבינה מגוררת.

מכינים מחית צנוברים: מערבבים צנוברים שמן זית וקליפת לימון מגוררת. טוחנים במעבד מזון עד שנוצרת עיסה סמיכה למדי. מניחים כף מן המחית במרכז הצלחת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017