חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קובניא טלה קר

כמות ל-8 סועדים.

 

200 גר' סינטה טלה צעיר וורוד נקייה משומן

100 גר' קינואה

50 גר' צנוברים קלויים

½ כפית פלפל סודני גרוס (או שאטה)

½ כפית פפריקה בשמן

1 כפית מיורם יבש

מלח דק לפי הטעם

פלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

חצי כוס שמן זית

לרוטב יוגורט:

½ ליטר יוגורט עיזים

חצי כוס עלי נענע קצוצים

1 כף עלי כוסברה קצוצה

2 שיני שום קצוצות

1 כף דבש

1 כף שמן זית

מלח ופלפל לבן טחון טרי לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מרתיחים 1 ליטר מים עם כף מלח. זורקים את הקינואה פנימה ומורידים מהאש. משהים ל 25 דק' מסננים ומצננים לטמפ' החדר. קוצצים את בשר הטלה בסכין כבדה לפרוסות לאחר מכן לרצועות ואז לקוביות קטנות. מערבבים את הבשר עם הקינואה (שחייבת להיות קרה אחרת תבשל את הבשר). מוסיפים צנוברים פלפל סודני מיורם מלח ופלפל. טועמים מתקנים תיבול.

אופן הכנת רוטב היוגורט: מערבבים את כל החומרים טועמים מתקנים תיבול.

מסדרים בצלחות עמוקות 3 כפות מרוטב היוגורט ומעל תלולית קטנה של בשר. מזלפים שמן זית בנדיבות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017