חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קבב טלה

½ ק"ג בשר טלה טחון

½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

1 כפית בהרט לבנוני

½  כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור גרוס

10 ענפי מרווה ישרים

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מערבבים את כל החומרים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות. יוצרים קציצות מתערובת הבשר, משפדים על ענפי מרווה גדולים וצולים בגריל.

ענפי המרווה מוסיפים ארומה וטעם, אבל אפשר כמובן להשתמש בשיפודים רגילים, או לצלות את הקציצות בלא שיפוד. אפשר גם לפזר על הפחמים מעט עשבי תיבול בעת הצלייה, כדי לעשן את הקבב.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.