חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קבב טלה

½ ק"ג בשר טלה טחון

½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

1 כפית בהרט לבנוני

½  כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור גרוס

10 ענפי מרווה ישרים

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מערבבים את כל החומרים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות. יוצרים קציצות מתערובת הבשר, משפדים על ענפי מרווה גדולים וצולים בגריל.

ענפי המרווה מוסיפים ארומה וטעם, אבל אפשר כמובן להשתמש בשיפודים רגילים, או לצלות את הקציצות בלא שיפוד. אפשר גם לפזר על הפחמים מעט עשבי תיבול בעת הצלייה, כדי לעשן את הקבב.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017